Un Laptop de Craciun – Voi ce va daruiti ?

Ajunge incet incet si acea zi in care magazinele se vor umpleiar strazile vor fi pline de masini care vor sa intre sau sa iasa din parcarea unuia dintre cele 10 sau 20 de malluri cat exista acum in Bucuresti.

Da, se aproprie Craciunul, acea perioada in care lumea uita ce inseamna mancare sanatoasa sau intervale normale de a manca 😀 … lume printre care ma numar si eu :D.

Acum ar fi un moment potrivit pentru a cumpara un cadou de Craciun, pentru tine sau pentru cineva apropriat … poate chair si pentru mine :D. Eu m-am orientat la ceva practic care sa ma ajute sa imi dezvolt aptitudinile de programator / dezvoltator de aplicatii online , iar acest produs este un laptop relativ nou si cu mult mai performant decat cel de 9 ani pe care il am la momentul de fata.

Laptop Asus K52JC-EX352D

procesor Intel® CoreTM i5-460M 2.53GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 310M 1GB, FreeDOS

Laptop Asus K52JC-EX352D cu procesor Intel CoreTM i5-460M 2.53GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 310M 1GB, FreeDOS
Laptop Asus Core i5 si 4GB de RAM

Acest laptop ar avea suficenta vlaga in el cat sa ma mai tina inca cel putin 2 ani de acum inainte 😀 si la pretul de 2999 RON la eMAG este destul de accesibil, daca mai strang ceva bani pana de craciun.

Voi ce va doriti de Craciun ? inafara sa treceti examenul asta de la DRPCIV 😛 ?

Ai cumva un laptop cu un procesor core i7 si cam 8GB de ram care va arde spatiul din casa ? Nu e nici o problema, trimite-mi un mail si discutam cum va pot ajuta sa nu mai aveti aceasta problema :D.

Craciun fericit … ca eu sper sa ne mai auzim si pana de revelion 😀 !!!

2 comentarii la “Un Laptop de Craciun – Voi ce va daruiti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.