Pauza la testul traseu DRPCIV pana trece ninsoarea

Mediafax a scris astazi ca cei de la DRPCIV Bucuresti au pus proba practica pentru permisul de conducere in pauza.

Asa ca pana conditiile meteo se inbunatatesc aveti ocazia de a citi inca o data codul rutier si sa va pregatiti temeinic pentru testul practic , avand in vedere ca acesta va testa abilitatile de interpretare a legislatiei auto in viguare.

O zi faina la toata lumea si spor la invatat !

3 comentarii la “Pauza la testul traseu DRPCIV pana trece ninsoarea

  1. sal cel mai tare sait eu de aici am invatat si am loat sala cu 26 fara nici o greseala am permisu de doi ani jumate si sant foarte multumit si bucuros ca nu trebuie sa ma mai rog de unu si de altul casa ma duca undeva multumiri lui alex este cel mai tare sfat pentru toti nu va grabiti si veti loa sala fara probleme la fel si la oras nu te grabesti si lasi emotile deoparte i iei 100 la suta bafta la toti

  2. heyyy !!!!!! super site-ul!!! merita fiecare leut …. eu am luat sala de fiecare data… traseul era problema la mine…. acum am reusit sa iau permisul pe 15.02.12. 😀 … si eram curioasa daca stiti cam cat dureaza sa imi ajunga prin posta permisul acasa.. merci mult … Alex, keep up the good work !!!!!!

  3. Da, un site destul de bun. Ar fi fost si mai bun daca ar fi incercat sa aduca odata cu cele 1070 de intrebari, si explicatii din Codul Rutier, ca sa nu mai fie nevoie sa le cautam noi (in) manual. Mentionez ca am luat sala cu 23-24 puncte. Isi merita pana la ultimul leut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.