drpciv.ro nu se incarca

De cateva zile serverul DRPCIV.ro nu se mai incarca , fie este depasit de un numar impresionant de persoane care doresc sa faca chestionare auto fie serverul lor nu mai face fata la caldura de afara .

incepe acum un chestionar drpciv aici

sediu drpciv
serverele drpciv.ro nu mai sunt accesibile

In orice caz va invit sa faceti chestionarele drpciv aici pe site, totul este actualizat si verificat in fiecare zi, cel putin in zilele in care functioneaza situl oficial al drpciv.ro .

de ce nu merge drpciv.ro

Cei de la DRPCIV au de ceva timp aceasta problema cu lipsa accesibilitatii serverului lor , in mare parte cei care doresc sa faca chestionarele auto de pe situl DRPCIV au unde merge, internetul s-a umplut de „situri” cu chestionare auto. Unele situri chiar pretind sa fie DRPCIV prin trucuri de adaugare a unei litere in fata domeniului .

cum poti sa treci examenele drpciv.ro

Pentru cei care chiar doresc sa treaca de scoala de condus si sa ia examenul auto cu brio, e de tinut minte ca legislatia rutiera se poate invata doar citind atent textul acesteia .

Fie studentul invata citind atent textul legislatiei, fie invata citind atent textul intrebarilor din chestionarele DRPCIV , cuvantul cheie este atent .

De cele mai multe ori , cei care merg la examenele DRPCIV se pierd . Fie ca e lipsa de incredere in sine , fie ca exista o teama de autoritatate care a fost bine intemeiata incepand cu primele zile de scoala . Aceste emotii trebuie neaparat intelese si depasite ca sa poti sa te concentrezi la orice examen.

Examenele auto sunt examene de intelegere a legislatiei auto . Fie ca este un examen scris , fie ca este examenul practic in care politistul sta langa tine in masina, trebuie sa demonstrezi ca intelegi legislatia pentru vehicolul pe care doresti sa il conduci.

Nu exista scurtaturi, fara a invata si intelege legislatia auto din spatele examenelor DRPCIV nu ai cum sa treci aceste probe. Si sincer nu cred ca tu ai vrea sa fii pe sosea cu cineva care nu intelege reguli de baza a drumului pe care circuli .

Daca vrei sa inveti legislatia auto , te invit sa citesti atent fiecare intrebare si fiecare raspuns pentru chestionarele auto drpciv aici pe site:

chestionare auto drpciv actualizate

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.