Chestionare auto categoria B intrebari de pe drpciv.ro

chestionare categoria B

CHESTIONARE DRPCIV CATEGORIA B

toate chestionarele auto colectate de pe siteul politiei sunt verificate si updatate in fiecare zi .

chestionare auto drpciv categoria B
Cel mai rapid mod de a invata pentru Categoria B . Toate intrebarile posibile de la examenul DRPCIV sala , categoria B . Chestionarele auto categoria B de pe urssur sunt verificate zilnic .

chestionare auto categoria b

INTREBARI DE LA POLITIE , CULESE SI VERIFICATE MANUAL CHESTIONARE ACTUALIZARE 2014

Sevus, pentru ca nu am reusit sa iau testul de teorie auto de la drpciv, cu toate ca pe situl drpciv.ro faceam zilnic cel putin 23 de raspunsuri corecte la testele de teorie, am decis sa colectez manual toate intrebarile si raspunsurile corecte pe care le-am testat personal pe drpciv.ro

Sper sa va fie de folos !

Interfata facuta de mine pentru test este mult mai bine aranjata, plus ca poate fi folosita pe orice browser cu javascript !

Asta inseamna ca poate fi folosit si pe Wii, si pe HTC, si pe iPhone sau orice alt aparat care are un browser capabil de javascript.

In Internet Explorer pare ca nu se aranjeaza foarte bine in pagina, dar este functional, va sfatuiesc sa lucrati cu un browser mai avansat, cum ar fi Google Chrome, Firefox sau Opera.

Pentru sugestii sau daca vreti sa vorbiti cu mine adresa de mail este alex@urssur.com , si puteti oricand sa scrieti pe oricare dintre articolele de pe urssur.com , fiecare mesaj este citit !

Situl oficial al chestionarelor drpciv

Situl oficial al chestionarelor drpciv pentru categoria B sau orice alta categorie este http://drpciv.ro nu va lasati indusi in eroare de oameni plictisiti care inregistreaza domenii ca e-drpciv sau i-drpciv si asa mai departe . Daca e nevoie puteti sa aflati cum sa va creati un cont drpciv.ro pe pagina autentificare drpciv.ro , nu e neaparat necesar internet explorer, sistemul de „securitate” pentru verificarea browserului poate fi usor dezactivat cu un click dreapta si deschiderea linkului pentru chestionare in un nou tab sau o noua fereastra .

chestionare categoria B

2.179 de gânduri despre „Chestionare auto categoria B intrebari de pe drpciv.ro

  1. Salutare Cornelia ,

   Intrebarea 238 , raspunsul B scrie : vizibilitate PESTE , iar la 241 la B scire SUB 50m

   Intrebarile sunt enervant de similare pentru ca cei de la DRPCIV sunt mai haiosi de felul lor 😀 .

   Te rog citeste atent ficare intrebare si fiecare raspuns !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *