Chestionare Auto 2013

Incepand cu 19 Ianuarie 2013 a intrat in viguare noul cod rutier 2013 , acesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana . Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din 2006 .

Chestionarele auto 2013 nu prezinta modificari , cel putin pe situl oficial drpciv.ro , in urma a mai bine de 10000 de chestionare efectuate manual de mine, din 19 Ianuarie si pana in prezent toate intrebarile prezente sunt identice ce ce a mai exitstat. Eu voi continua sa verific si sa colectez intrebarile din chestionarele drpciv pentru a tine situl si baza de date la curent cu cea ce se intampla la sala .

Daca observati modificari la chestionarele auto drpciv, pe care nu le vedeti reflectate pe UrsSur.com va rog sa postati un coment sau sa imi trimiteti pe mail.

Intre tip va invint sa invatati intrebarile din aceste chestionare auto drpciv aici pe site .

Un lucru important de retinut !

Nu exista chestionare auto predefinite. Nu mai exista chestionare GRILA , acestea au fost scoase din modul de examinare atunci cand sau introdus testele de legislatie pe computer . Chestionarele auto DRPCIV sunt construite automat din baza de date pe care DRPCIV o are la dispozitie . Baza de date care exista pe situl oficial DRPCIV.ro care este folosita si in construirea unui chestionar auto pe acest site.

Baza de date cu aceste intrebari si raspunsurile lor corecte nu sunt publicate intr-un format in care pot sa fie usor accesate . Dar intrebarile sunt informatie publica si pot fi accesate in formatul de chestionar auto generat automat dupa ce se efectueaza autentificarea pe situl drpciv.

Pentru a colecta intrebarile si a verifica raspunsurile eu am facut pana in prezent mai bine de 90000 de chestionare pentru fiecare categorie publicate pe DRPCIV.ro , si anume categoria A , categoria B , categoria C si categoria D . Intrebarile pentru categoria E nu sunt publicate, INSA in mare parte aceste intrebari fac parte din categoriile mama, de exemplu la categoria C+E intrebarile de baza sunt intrebarile de la categoria C, iar la categoria D+E intrebarile de baza sunt cele de la categoria D .

O zi frumoasa si spor la invatat !

2 comentarii la “Chestionare Auto 2013

  1. Bună
    m-a ajutat site-ul ăsta. Am luat astăzi sala cu 23 de puncte. .aștept traseul cu emoții mari. Trebuie într-adevăr sa fii FOARTE FOARTE ATENT

  2. Salut Alex,

    ai facut o treaba buna ,m-a ajutat foarte mult acest site. La traseu am ratat de 3 ori, dar intr-un final am reusit!La sala am avut odata 26 de puncte. Pe viitor ai putea sa pui filmulete cu parcari, inainte de examen prind foarte bine mai ales persoanelor cu emotii. Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.