Chestionare auto categoria B cu intrebari de pe drpciv.ro

intrebari de la politie , culese si verificate manual chestionare actualizare 2013

Chestionar Drpciv

Motor de cautare intrebari drpciv

Intrebari cu raspunsuri DRPCIV

Sevus, pentru ca nu am reusit sa iau testul de teorie auto de la drpciv, cu toate ca pe situl drpciv.ro faceam zilnic cel putin 23 de raspunsuri corecte la testele de teorie, am decis sa colectez manual toate intrebarile si raspunsurile corecte pe care le-am testat personal pe drpciv.ro

Sper sa va fie de folos !

Interfata facuta de mine pentru test este mult mai bine aranjata, plus ca poate fi folosita pe orice browser cu javascript !

Asta inseamna ca poate fi folosit si pe Wii, si pe HTC, si pe iPhone sau orice alt aparat care are un browser capabil de javascript.

In Internet Explorer pare ca nu se aranjeaza foarte bine in pagina, dar este functional, va sfatuiesc sa lucrati cu un browser mai avansat, cum ar fi Google Chrome, Firefox sau Opera.

Pentru sugestii sau daca vreti sa vorbiti cu mine adresa de mail este alex@urssur.com , si puteti oricand sa scrieti pe oricare dintre articolele de pe urssur.com , fiecare mesaj este citit !

2,177 comments

  • Alex

   Salutare Cornelia ,

   Intrebarea 238 , raspunsul B scrie : vizibilitate PESTE , iar la 241 la B scire SUB 50m

   Intrebarile sunt enervant de similare pentru ca cei de la DRPCIV sunt mai haiosi de felul lor :D .

   Te rog citeste atent ficare intrebare si fiecare raspuns !

Posta un comentariu

Puteţi utiliza următoarele HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>